Meny
27.04.2020

Scrubba – den portable vaskemaskinen

Med den portable vaskemaskinen Scrubba vasker du klærne dine enkelt når du er på reisefot.

Scrubba er en vanntett pose som brettes sammen, og den er enkel å ha med i bagasjen. På bare et par minutter er de skitne klærne dine rene og freshe igjen.
På innsiden av posen har Scrubba en struktur med knotter, og den fungerer akkurat som et gammeldags vaskebrett der du gnir klærne mot knottene. Posen fylles med skittentøy, vann og vaskemiddel. Så lukker du den vanntette låsen, slipper ut overflødig luft og begynner å kna posen. Gjennom det transparente vinduet kan du se hvordan vaskemiddelet skummer, og etter noen minutter er klesvasken klar til å skylles og henges opp til tørk.
   Scrubba er utmerket å ha med seg på reisen, på campingturen, i seilbåten eller når du er på backpacking. Ved å alltid ha en vaskemaskin i oppakningen kan du spare plass ved å pakke færre plagg. Scrubba kan dessuten brukes som en bøtte eller tørrpose der du kan oppbevare ting som ikke tåler vann på reisen.
Selskapet Scrubba støtter flere internasjonale prosjekter som hjelper utsatte områder i verden med å få tilgang på rent vann. I skrivende stund har de donert penger til ulike vannprosjekter i Kenya, Bangladesh og Etiopia.
Scrubba finnes i to størrelser – Scrubba Wash Bag og Scrubba Mini.
Les mer på: https://www.smartasaker.no/no/artiklar/portabel-vaskemaskin.html

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no