Tips redaksjonen
14.12.2017

Scanvaegt Systems ny forhandler av Boteks mobilveiesystemer

Scanvaegt Systems har overtatt salg av Boteks program av mobilveiesystemer. Programmet omfatter løsninger til å måle, overvåke og optimere innsamlingstjenester innenfor gjenvinnings- og avfallsindustrien.

Scanvaegt Systems AS har inngått en samarbeidsavtale med det svenske selskapet Botek Systems AB om å ivareta salg og service av Boteks mobilveiesystemer på det norske markedet.
   Salgsjef Geirr Franang uttaler: – Med programmet av Boteks mobilveiesystemer blir vi en enda bedre samarbeidspartner for våre kunder innenfor gjenvinnings- og avfallsindustrien. Vi leverer i forveien brovekter og IT-systemer til virksomhetene i nettopp de bransjene og vil nå kunne tilby dem enda flere avanserte veieløsninger som øker effektiviteten og optimerer kvaliteten.

Overblikk og optimert planlegging
Botek Mobilveiesystemet, som er integrert i lastebilen, inkluderer digitale kjørelister, identifisering av beholdere via RFID og utstyr til automatisk veiing av avfallet. Informasjon om hver tømming registreres sammen med eventuelle avvik og GPS-posisjon, som rapporteres i realtid til kontoret.
   RFID-systemet er utviklet for å øke effektiviteten ved bl.a. å minske antallet av ikke-tømte beholdere, unngå tømminger hos ikke-betalende kunder og verifisere utførte tjenester. Vektsystemet sporer overfylte beholdere og konteinere og gir gyldige vektdata for viderefakturering. Dette gir på sin side oppfordring til å være mere nøye med å sortere gjeninnvinningsmateriale og minske kostnadene til avfall.
   Boteks løsninger hjelper avfallsentreprenører med å oppnå en kvalitetssikret innsamlingsprosess som fører til en effektiv virksomhet og en rettferdig avfallstakst.

Tilbyr også Service & Support
Scanvaegt Systems AS er også servicepartner på Botek mobilveiesystemer og overtok allerede i 2016 ansvaret for support og service i Norge. Einar Andersen, Nasjonal Servicesjef hos Scanvaegt Systems, forteller: –Våre serviceteknikere er utdannede Botek-spesialister og står klare til å utføre service og vedlikehold på alle botek veiesystemer i Norge.

Markedsledende leverandør
Scanvaegt Systems utvikler, produserer og forhandler brovektsløsninger, veiesystem, inspeksjonssystem samt tilhørende IT-systemer til sand-, pukk- og grusindustrien, miljøbransjen, transport- og energisektoren, generell industri og landbruket.
   Scanvaegt Systems sysselsetter ca. 210 medarbeidere og har hovedkontor i Aarhus, Danmark, datterselskap i Norge, Sverige, Tyskland og Polen samt forhandlere i andre europeiske land.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1