Tips redaksjonen
23.11.2017

Satser på industrien og byggenæringen i Stavanger

NTI åpner avdeling i Stavanger. Målet er å støtte den lokale industrien med løsninger og trygge råd som gjør det enklere å lykkes i den fjerde industrielle revolusjonen. Selskapet er i gang med å rekruttere lokale eksperter.

Den nye avdelingen åpner ved årsskiftet. Bakgrunnen er todelt: for å bedre betjene kundene som selskapet har i området og for å vinne nye kunder i landets mest spennende industriregion.
   – Det foregår enormt mye i landsdelen, både i eksisterende industri og innovasjonene vi skal leve av i fremtiden, som fornybar energiproduksjon. I bagasjen har vi erfaringer og løsninger som forbedrer arbeidsformer og fornyer produksjonsprosesser blant de som designer, konstruerer, tegner, beregner og planlegger. Målet er enkelt: Vi skal vokse ved å være best på kundetilfredshet, sier administrerende direktør i NTI Norge, Halvor Jensen.

Nord-Europas fremste
Selskapet er Nord-Europas fremste tilbyder av rådgivning og kompetanse knyttet til verdiskapende prosesser rundt design, engineering og produktinnovasjon. NTI har 250 rådgivere i Norden og Tyskland. Selskapet har allerede kontor i fem norske byer, og Rogalandsavdelingen blir kontor nummer 21 i Norden. Selskapets løsningsrådgivere og konsulenter har bred kompetanse og er blant annet spesialister på Autodesk sine løsninger. Satsingen i Stavanger skal hjelpe industrien og byggenæringen å møte kravene som kommer med digitalisering i den pågående fjerde industrielle revolusjonen.

Tett kundesamarbeid
   – Utvikling går raskere, og perspektivene er nå langt større enn noensinne tidligere i historien. Bransjer og virksomheter endres på rekordtid. Vi har et slagkraftig rådgivningsteam som hjelper kundene lykkes med endring, blant annet ved å kunne trekke inn bransjens fremste ressurser ved behov. Det handler om å jobbe tett sammen med kundene for å endre strategier, løsninger og prosesser for å møte kravene og behovene som kommer.
Jensen er trygg på at satsningen vil bære frukter siden det er stor etterspørsel etter kunnskap og løsninger som styrker konkurransekraften. Målet er å gjøre det lettere for lokale virksomheter å utvikle produktene, løsningene og tjenestene som fortsatt setter Rogaland øverst på det internasjonale innovasjonskartet.

Verdiskapende fylke
– Rogaland er Norges fremste verdiskaper for samfunnet, og vi tror det er riktig og viktig å sette våre fagfolk så tett på kundene som mulig. Industrien og byggenæringen er kanskje de bransjene som har størst potensiale til å hente store gevinster fra ny teknologi, og vi ønsker å være rådgiveren som hjelper beslutningstagere å ta trygge og fremtidsrettede valg, sier Jensen.
Åpningen av avdelingen skjer mot slutten av 2017, og rekrutteringen er i full gang.
   – Arbeidskontrakter er signert, og flere er på vei inn. Vi har god appetitt på fagfolk og rådgivere som har ferdighetene og viljen til å hjelpe våre kunder med å lykkes, sier Jensen og oppfordrer relevante kandidater å søke.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1