Tips redaksjonen
20.07.2015

Satser nytt på brukte reolsystemer

PlusTech AS satser friskt og går inn i selskapet Areol Innredninger AS. Målet er å tilby et rikere utvalg av brukte reolsystemer i større grad enn tidligere.

Areol er kjent for sine praktiske løsninger og er en totalleverandør av industrielle reol- og hyllesystemer. Ny daglig leder Karstein Berg, eier selskapet PlusTech, som tilhører anleggs-, lastebil- og industribransjen. Gjennom en årrekke har han sett tonnevis med brukte lagerreoler gå rett på dynga. Berg har stor tro på en bedrift som bidrar til gjenbruk og bedre utnyttelse av ressursene.
   – Reoler i stål er så godt som uslitelige og gjør samme nytten som nye. Utnyttelse av brukte ressurser sparer både lommeboka og miljøet, forteller Berg.

Nyttig kjennskap til bransjen
Areol har forsynt markedet med både brukte og nye reolløsninger i 30 år. Alle reoler som skal ut på bruktmarkedet, gjennomgår grundig kvalitetssjekk før de klargjøres for salg. Det er ofte snakk om kosmetisk finish og tilpasning til nye brukere. Berg påpeker at selskapene PlusTech og Areol skal drives hver for seg. Likevel hevder han at nytteverdien av å sitte med en fot i hvert selskap er positiv.
   – Meglerne i PlusTech opplever ofte forespørsler fra bransjen om reoler til ulike formål. Vi er stadig i dialog med store anlegg som legges ned, utvides eller flytter på seg. Våre brukte varer dekker derfor de samme behovene som nye varer, sier Berg.

Vinn-vinn-situasjon
Areol tar ansvar for at alle brukte reoler har samme kvalitet som nye, og at de er i henhold til pålagte normer og standarder. Selskapet tilbyr i dag både nye og brukte lagerreoler til alle typer formål.
   – Vi ønsker å satse større på utvalgte brukte reoler. I mange tilfeller har nye reolsystemer dårligere kvalitet enn brukte. Slitesterke materialer og reoler med stor bærekraft er gull verdt. Kundene sparer raskt tretti til femti prosent på bruktkjøp sammenlignet med nypris, sier han.
   – Nye reoler matcher godt sammen med brukte, og vi er behjelpelig med å sette sammen reolene fra grunnen. Vi tilbyr alle typer lagerløsninger og ordner frakt og montering om det er ønskelig, sier Berg.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1