Tips redaksjonen
06.03.2014

STILL ser mot offshore-næringen

Containerleverandøren Uniteam Vest merker økende etterspørsel etter sine offshorerettede produkter. For å håndtere de tunge offshorecontainerne under varemottak og forsendelser har de nå kjøpt Norges største STILL-truck, hybridtrucken STILL RX 70-80. Det er første gang denne trucken leveres i Norge.

– Uniteam Vest er en spennende kunde for Andersen Truck. Uniteam har vunnet frem i offshoremarkedet siden de klarer å levere skreddersydde løsninger av høy kvalitet meget raskt. Vi i Andersen Truck kjenner oss godt igjen i disse verdiene og lar oss inspirere av kunder som Uniteam når vi nå selv gjør en innsats for å kapre kunder i offshore-industrien, sier daglig leder i Andersen Truck, Roar Andersen. At Andersen Truck ble landsdekkende på starten av 2013 og dermed kan tilby service over hele landet, er noe av grunnen til at de store offshoreaktørene i høyere grad vurderer STILL, tror Andersen.

I havgapet er det bare STILL som duger
Containerleverandøren ligger nede ved havna i Sandnes. Lenger nord i landet har Andersen Truck godt fotfeste innenfor fiskeri- og kystnæringen. – Det kan virke som om Andersen Truck ikke er et like kjent navn på Vestlandet som oppe i nord. Vi har de truckene som tåler kystnære miljøer best, og vi ser nå endelig tegn på at denne kunnskapen sprer seg vestover i landet, sier Roar Andersen.

Stabil lasting
– Vi liker å være i forkant og bruke den beste teknologien som finnes på markedet. Det gjelder både tjenestene vi kjøper og produktene vi selger, sier Øystein Thoresen i Uniteam Vest. – Den avgjørende fordelen med STILL RX 70-80 er at den elektriske motoren gjør gasspedalen mer stabil. Det går ikke i rykk og napp. Slik blir lastingen stabil, og vi skåner containerne, bilene og annet materiell for skader, sier Thoresen om hybridtrucken.

Må være driftssikker
Trucken som Uniteam velger, må være driftssikker. – Det stopper jo helt opp om trucken ikke fungerer. Andersen Truck tilbyr god og kjapp service, det er veldig viktig for oss. Vi legger generelt sett stor vekt på valg av underleverandører – de må være proffe i jobben sin, sier Thoresen, som tilføyer at Andersen Trucks tilstedeværelse med både avdelingskontor og servicepunkt i Stavanger-området er viktig.

Miljøvennlig monstertruck
Den miljøvennlige monstertrucken RX 70-80 er blant STILLs siste lanseringer og var blant de første truckene på markedet som oppfylte de nye Euro 3B-reglene, som stiller historiske krav til lave utslippsmengder. STILL har utført tester som viser at trucken bruker 30 prosent mindre drivstoff en konkurrerende trucker.

Lang erfaring med truckkjøp
– Jeg vil bare si at jeg har kjøpt over 12 trucker siden jeg kjøpte den første da jeg var 17 år gammel. Da begynner du å legge merke til hva som er viktig. Andersen truck har gitt oss god oppfølging i kjøpsprosessen og har vært flinke til å oppdatere oss om leveransen hele veien, avslutter Thoresen om samarbeidet med Andersen Truck.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1