Tips redaksjonen
09.12.2016

STANLEY Smart Measure Pro

STANLEY lanserer Smart Measure Pro, et innovativt og tidsbesparende digitalt måleinstrument som gir deg høyde, bredde og areal av en overflate tatt med bilder fra mobilen. Smart Measure Pro-appen gir raske og nøyaktige målinger gjennom fire enkle trinn og er ideell for bygging, oppussing og interiørprosjekter.

Etter å ha tilkoblet en smarttelefon til Smart Measure Pro via appen kan brukerne enkelt ta bilder av det valgte området, og smart digital instrumentet beregner automatisk hvor mye materiale som kreves. Via appen er det også mulig å vurdere, lagre og dele samme målinger og beregninger til en stasjonær enhet.
   STANLEY Smart Measure Pro er et nyttig verktøy for oppgaver som haster. Den er designet for å gi umiddelbare beregninger av spesifikke materialkrav som er forhåndsinnstilt i applikasjonen. For malere og dekoratører er det et nyttig verktøy for å beregne riktig maleyte. For håndverkere og snekkere er den et nyttig verktøy for å beregne dimensjonene på vegger, vinduer og dører.
   Bluetooth-tilkoblingen sørger for at telefonen, måleinstrumentet og appen fungerer sammen med kameraet, mens Smart Measure Pro kommuniserer ved hjelp av en usynlig laser ved målinger. Lasermåleren synkroniserer trådløst med appen for å gi nøyaktige målinger i realtid samtidig som de lagres automatisk i appens database. Dette gir brukeren fordel av umiddelbart å kunne se målingene eller lagre dem så man kan se dem ved en annen anledning.
   STANLEY Smart Measure Pro kan brukes med nettbrett og iPhones (versjon 4 eller senere) og er kompatibel med både Apple- og Android-enheter. Smart Measure Pro drives av et Lithium-ion-batteri og er utstyrt med en standard USB-kabel for lading.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1