Tips redaksjonen
08.06.2015

SEVI TURBO til Sandnessjøen

SEVI TURBO har i mars 2015 etablert komplett turboverksted i Sandnessjøen for turboer i alle størrelser og til alle motormerker.

Dette er en viktig utvikling i turbosatsingen til SEVI, opplyser selskapet. Det er inngått en samarbeidsavtale med Slipen Mekaniske for også å kunne tilby dypvannskaier, slipping og alt av verftstjenester til kunder med fartøy i regionen.
   Samarbeidet startet på best mulig måte med en storordre i Sandnessjøen der selskapet gjennom samarbeidet med Slipen på rekordtid fikk fartøyet i drift igjen.
   Verkstedet inneholder avansert balanseringsutstyr for turborotorer opptil 1000 kilo. Dette dekker alle fartøy som går langs norskekysten i dag.
   Den nye turboverkstedet i Sandnessjøen har lokalt lager for å sikre kundene kort nedetid, høy kvalitet, og de sparer både tid og penger når de slipper å få sendt turboer eller deler langveis fra.  
   SEVI TURBO tilbyr overhaling, balansering, reparasjon og bytteordning for små og store turboer fra verkstedet i Sandnessjøen, i tillegg til de fem andre verkstedene som SEVI TURBO har i Norge.
   – Det vil også bli publisert nytt fra SEVI TURBO om flere verksteder både i utlandet og i Norge innen kort tid, sier Roger Kaldhol
   SEVI GROUP er en tverrfaglig leverandør for maritim næring med segmentene SEVI TURBO, SEVI MOTOR og SEVI ELEKTRO. Fra etableringen i 2009 har SEVI vokst til å bli en viktig leverandør av tjenester til maritim industri. SEVI har verksteder langs kysten av Norge i Skien, Bergen, Fosnavåg, Kristiansund, Svolvær og Sandnessjøen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1