Tips redaksjonen
08.06.2015

SEVI TURBO til Hirtshals

SEVI TURBO har i mars 2015 etablert komplett turboverkstad i Hirtshals for turboer i alle størrelser og turboer til alle motormerker.
Selskapet har akkurat informert markedet om etablering i Sandnessjøen, og nå er det utlandet og Hirtshals i Danmark som står for tur.

Det er inngått en rammeavtale der SEVI TURBO skal levere alt av turbodeler og turboservice til Marineservice AS i Hirtshals, som er en del av den veletablerte Marineshaft-gruppen. I tillegg skal SEVI TURBO ha det som trengs av balanseringsmaskiner, spesialverktøy og personell i Hirtshals.
SEVI TURBO sine produkter og tjenester blir da også tilbudt som en del av Marineservice sin portefølje gjennom dette samarbeidet. Marineservice AS tilbyr også dokkinger av fartøy.
   Også her har samarbeidet startet på best mulig måte med en storordre til et dansk rederi.
   Det danske markedet og markedet for fartøy som går inn og ut av Østersjøen, åpner seg dermed opp for SEVI GROUP. Dessuten er det kort avstand til resten av Europa.
   På lik linje med etablering av verkstedene i Noreg satser selskapet stort med avansert balanseringsutstyr for turborotorer opp til 1000kg og et lokalt lager av deler i Hirtshals.  
   SEVI TURBO tilbyr overhaling, balansering, reparasjon og bytteordning for små og store turboer fra verkstaden i Hirtshals, i tillegg til de seks andre verkstadene som SEVI GROUP har i Noreg.
   Adm. direktør Roger Kaldhol lover enda flere etableringer både i inn- og utland de nærmeste månedene.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1