Tips redaksjonen
08.06.2015

Rosa nyheter fra Regatta

Pink Survival er en ny serie fluoriserende rosa flyteprodukter for jenter og kvinner. – Vi henvender oss til jenter og kvinner i alle aldre som gjennom de knall rosa produktene skal stå frem og synliggjøre at det er viktig det er å ha på seg sikkerhetsprodukter, opplyser produsenten.

Med disse produktene ønsker Regatta samtidig at jentene og kvinnene skal påvirke mennene til å bruke flyte- og redningsprodukter. Selskapet tilbyr flyte- og redningsprodukter i ulike farger og design, noe for enhver smak og enhver aktivitet.

Nye flytejakker og -vester
Den nye vaffelmønstrede flytejakken og -vesten ser ut som en tradisjonell jakke/vest og er myk og komfortabel å ha på. Med de nye flytejakkene og -vestene tar Regatta flyteprodukter inn i en ny tid. Man skal se flott ut, samtidig som sikkerheten er ivaretatt.

Maritim bekledningskolleksjon
Regatta har også fått på plass en spennende fritidskolleksjon som består av flere modeller av rigging coats, seiljakke og -bukse, fleecejakker og poloskjorter og shorts i klassisk stil med maritimt tilsnitt.

Grønn linje
Regatta opplyser at selskapet er opptatt av miljøet og har det siste året jobbet målbevisst for å følge Reach-regelverket og sørget for at produkter er sertifiseres i henhold til dette.

Kilde: mynewsdesk.com


 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1