Tips redaksjonen
07.03.2016

Robust gjengelås

Relekta har lansert to typer gjengelåser for forbindelser som må tåle kraftige støt eller vibrasjoner og ekstreme forhold.

– 101 Gjengelås er anaerobe lim som herder ved fravær av oksygen, og som derfor har lang åpentid, forteller produktsjef Lars Petter Bjaaland. De er belastningsbare etter 60 minutter, fullherdet etter tre timer og er temperaturbestandig fra –55°C til +150°C (101 Gjengelås Medium) og +180°C (101 Gjengelås Sterk) etter full herding.
   101 Gjengelås Medium er et låselim for midlertidig låsing av bolter, muttere og skruer med gjengediameter opptil M36. Den hindrer løsning ved ytre påkjenninger som vibrasjoner, men kan løsnes med håndverktøy med en kraft på 21 Nm.
   – 101 Gjengelås Sterk er et låselim for varig låsing av bolter, muttere og skruer med gjengediameter opptil M20. Den gir en varig låsing av fester når de utsettes for ytre påkjenninger, som vibrasjoner.
   101-produktene markedsføres av Relekta AS, avdeling Retail, og selges i bygg-, VVS- og jernvarehandlere over hele landet. Se www.tec7.no for mer informasjon.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1