Tips redaksjonen
30.12.2013

Reservebatteri med solceller

Sandberg lanserer nå et reservebatteri med innebygde solceller. Det er et kraftig frittstående reservebatteri som lades opp via en USB-port på en datamaskin eller en 230 V biladapter, og som kan levere strøm til de fleste bærbare enheter via en USB-port.

Det nye er at det er installert kraftige solceller på baksiden av batteriet, slik at man kun behøver lys for å lade opp på nytt. Det kan derfor lades overalt – også i elektrisk lys, hvis man f.eks. sitter på et fly eller en togstasjon der det ikke finnes stikkontakter.
  Anders Petersen, produktsjef hos Sandberg sier: – Vi har hatt en utrolig suksess med våre andre reservebatterier. Det er imidlertid behov for et enda større utvalg. Det finnes mange målgrupper: festivaldeltakere, sjømenn, speidere, turgåere, jegere – alle slags mennesker som trenger strøm til sine mobile enheter, når som helst og hvor som helst. Bare tenk på hvor mye en festivaldeltaker bruker tekstmeldinger, Twitter, Facebook og alt annet. Det tapper virkelig batteriene.
  Produktsjefen kommenterer også den miljømessige gevinsten: – Jeg må jo innrømme at den miljømessige gevinsten ved å lade batteriet med solenergi i stedet for strøm fra stikkontakten ikke har vært hovedfokus for oss. Brukerkomforten har høyest prioritet. Men ja, produktet er selvsagt også en gevinst for miljøet. Når man er hjemme, kan man jo ha Solar PowerBank liggende i vinduskarmen om dagen og lade mobilen opp om natten. Gratis og forurensningsfritt.
  Sandbergs Solar PowerBank er på vei ut i butikkene nå og kan også kjøpes på nett. Du finner nærmeste forhandler på
www.sandberg.it.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1