Tips redaksjonen
16.11.2019

Reolsystem som gjør arbeidsdagen enklere

Nordens største leverandør av innredning til varebiler, Sortimo, introduserer FR5.

Dette er den fleksible sammenleggbare reolen for varebiler, med mange praktiske fordeler. Reolen er spesielt utviklet til spedisjonsbransjen og utnytter varebilens lasterom maksimalt. 
   FR5 har blitt utviklet på bakgrunn av dens forgjenger, FlexRack, og har nå mange nye fordeler. Den utnytter plassen ekstremt godt og tilpasser seg lasten takket være de sammenleggbare hyllene. Det gir ikke kun god oversikt over lasten, men også enkel tilgang til den. I tillegg sørger systemet for at lasten transporteres sikkert. Daglig leder i Sortimo Ole-Andreas Pettersen forteller:
   - En kombinasjon av aluminium og stål gjør FR5 til en ekstremt solid løsning. Hyllene kan belastes med opptil 100 kg. Det er mulig å stille inn helningsvinkelen, og med hyllen GripMaxx sikrer du at lasten ikke sklir av og dermed transporteres forsvarlig. I tillegg kan lasten sikres med våre ProSafe-elementer. Så vi har utviklet mange forskjellige løsninger for at lasten transporteres sikkert og effektivt til sluttkunden eller firmaer.
   I spedisjonsbransjen er det nødvendig med rask tilgang til lasterommet. Skilleveggen er utviklet spesielt med tanke på dette. Den stabile skilleveggen med skyvedør og 1,80 m gjennomgangshøyde gir føreren direkte tilgang til lasterommet fra førerhuset. Slik sparer du verdifull tid mellom arbeidsdagens mange oppdrag.
Et godt valg til alle varebiler – også til fritidsbruk
Pettersen forklarer at FR5 er en fleksibel løsning som ikke kun er utviklet til spedisjonsbransjen. Den kan nemlig brukes i alle typer varebiler, og så er den ideell til fritidsbruk.
   - Den sammenleggbare reolen kan enkelt tilpasses individuelt etter enhver situasjon, last og utfordring. FR5 tilbyr et hyllesystem som kan legges sammen og gi mer plass i lasterommet for større gjenstander. I tillegg er det enkelt å skape individuell inndeling av hyllene med skilleplater.
   - Løsningen kan skreddersys etter dine behov og derfor tror vi på at FR5 er med på å gjøre arbeidsdagen enklere for dem som bruker en varebil daglig, men også til fritidsinteresser i helgene. For eksempel kan den brukes til transport av fritidsutstyr som sykler og motorsykler. Det er kun fantasien som setter begrensninger, avslutter Pettersen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1