Meny
27.07.2017

Ren effekt

Den tyske eksperten på olje- og tilsetningsstoffer LIQUI MOLY lanserer to nye båtprodukter: et universalrengjøringsmiddel og et konserveringsmiddel for motorer.

–Disse produktene hjelper deg å hindre at båten taper seg mye i verdi, påpeker Jan Volk, som er ansvarlig for det marine forretningsområdet hos LIQUI MOLY.
   Det marine universalrengjøringsmiddelet K er et konsentrat som er særlig egnet for rengjøring av store flater. Selv om erfaringene innenfor bilpleie kom til god nytte, måtte produktene utvikles fra grunnen av for å tilpasses kravene i båtsegmentet. Det er for eksempel svært viktig at rengjøringsmiddelet er biologisk nedbrytbart. I motsetning til midlene som brukes på bil, gir det dessuten effektiv rengjøring uten mye skum.
   – Det er svært anvendelig og hjelper deg å få bort både stygge render, fugleskitt og merker fra sko og fendere, forteller Jan Volk. Universalrengjøringsmiddelet K fra LIQUI MOLY er egnet for lakkert og ulakkert plast, GFK og gelcoat samt tekstilkalesjer, messing, aluminium, rustfritt stål, krom, gummi og lakkert/forseglet tre.
   LIQUI MOLYs andre produktnyhet er konserveringsmiddelet Marine Motor. Det brukes på to- og firetaktsmotorer som ikke skal være i drift på lengre tid.  Når det sprøytes inn i forbrenningskammeret, beskytter det sylinderveggene, stempelbunnene og -ringene mot rust.

Kilde: news.cision.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no