Meny
31.08.2016

Relekta kåret til Europas beste arbeidsgiver

Oslo-bedriften Relekta ble kåret til beste bedrift 2016 i kategorien Employer of the Year (Årets arbeidsgiver) under finalen til European Business Award (EBA). Mer enn 32 000 europeiske bedrifter deltok i årets konkurranse, og Relekta var én av 110 bedrifter som nådde finalen.

Underveis til finalen mottok Relekta to forskjellige utmerkelser i kategorien Employer of the year; først som National Champion og dernest Ruban d'Honneur, kåret av juryen i EBA som en av Europas ti mest dynamiske og spennende bedrifter. Finalistene i kategorien Employer of the Year er bedrifter som spesielt har utmerket seg i å inspirere og motivere medarbeidere.
   – Utmerkelsen Employer of the Year er en stor anerkjennelse for arbeidet som er gjort i bedriften for å skape gode og trygge arbeidsplasser med fokus på medarbeidere og daglig motivasjon, sier gründer Rune Arnhoff. Langsiktig arbeid med å bygge bedriften sten på sten gir resultater.
   – Denne prisen tilhører Relektas medarbeidere, fortsetter daglig leder i Relekta, Olle Petter Andersen. Medarbeideres er vår viktigste ressurs, og det er deres fortjeneste at Relekta har hatt en svært positiv utvikling gjennom mange år. Relekta er opptatt av å gi tillit til våre medarbeidere, noe som bidrar til engasjement og entusiasme. Mange års dedikert innsats har gitt en unik kultur for felles innsats og samarbeid. EBA-prisen gir ekstra motivasjon til å fortsette arbeidet med å skape en stadig bedre arbeidsplass og nå fremtidige målsettinger.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no