Tips redaksjonen
01.08.2017

Rask suksess for ny Hyundai-importør

Trøndelag Trucksenter ble fra nyttår ny, norsk importør av Hyundai-trucker. Det har gitt en rask omsetningsvekst og økte markedsandeler for Trondheimsbedriften, som har forhandlet trucker i snart 30 år.

Med Hyundai i repertoaret var 2016-omsetningen passert etter bare fire måneder.
   Det overrasket nok flere i bransjen at lille Trøndelag Trucksenter ble foretrukket som norsk representant i konkurranse med langt større forhandlere. – Noen ganger finner man bare tonen, uavhengig av størrelse og prestisje. Trøndersk beskjedenhet og koreansk filosofi kan ha noe til felles. Nøktern drift, ingen overdrevne løfter og tett oppfølging av kunder. Typisk koreansk og typisk trøndersk, mener Stener Sørensen, daglig leder i Trøndelag Trucksenter.
   Hyundai er ikke den første av de store truckprodusentene som finner sin norske samarbeidspartner i Trondheim. Både Toyota og Still har fra før lagt den norske importen til trønderhovedstaden. Med importen av Hyundai, har Trucksenteret erstattet mange, mindre merker og konsentrert seg om hovedmerket.
   – Hyundai dekker hele behovet. Den koreanske kjempen er landets nest største industrikonsern, etter Samsung og leverer fra de minste, elektriske til store dieseltrucker med kapasitet på 25 tonn. I tillegg produserer de skip, solceller, biler, heiser og anleggsmaskiner.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1