Tips redaksjonen
22.03.2017

Ramirent og Ruta Entreprenør med samarbeidsavtale

Trøndelagsbedriften Ruta Entreprenør har signert en samarbeids avtale med Ramirent om leie av maskiner og utstyr. Avtalen er i første omgang berammet til ett år, med mulighet for forlengelse. – Dette er en svært attraktiv avtale for oss, forteller salgssjef i Ramirent Kenneth Stallvik.

Ruta Entreprenør har vokst siden oppstarten i 2007 og har vunnet en rekke prestisjeoppdrag i Trondheimsregionen, blant annet signalbygget Travbaneveien 1 og Ny Helsevakt – legevaktens nye lokaler på Øya i Trondheim.
   – Ruta er en spennende kunde for oss, sier Stallvik. – Vi har i en tid hatt et tett og godt samarbeid med dem og har i fellesskap kommet frem til gode løsninger.
   Ruta Entreprenør vil fortsatt ha stor vekst i 2017 og med mange større prosjekter på gang hadde de behov for å knytte til seg en leverandør med god leveringsevne.  – Gjennom den perioden vi har samarbeidet med Ramirent, har vi lært oss å kjenne dem som faglig dyktig og etterrettelig i sin oppfølging. Da alle andre biter falt på plass, var ikke valget veldig vanskelig, sier innkjøpssjef Jørn Hugdal.
   Ruta Entreprenør jobber i all hovedsak med totalentrepriser og starter i løpet av kort tid opp tre nye og spennende prosjekter: Fidestunet i Stjørdal, Sørborgen skole i Klæbu kommune og en større rehabilitering av Nardo Søndre Borettslag. De har også en byggfornyelsesavdeling som tar på seg både mindre og større oppdrag i ROT-markedet.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1