Tips redaksjonen
29.04.2014

Radioen du hører, men ikke ser

Varmecomfort tilbyr nå markedet innfellbar DAB-radio med Bluetooth for leiligheter og boliger. – Interessen for løsningen er stor. Radioen egner seg spesielt godt på kjøkken, bad og soverom, kan innehaver og markedssjef Lars Ruud i selskapet fortelle.

Varmecomfort har tatt-DAB radioen med i sin portefølje for ytterligere å øke produktutvalget mot boligmarkedssegment. 
  Sammen med våre varme- og LED-lysprodukter er DAB-radioen et viktig sortiment mot nye kundegrupper, sier Ruud. Han legger til at den minste pakken, iSelect 5, leveres med radio, fjernkontroll, 2 stk. høyttalere i 2,5" eller 5" og 10 meter høyttalerkabel. Flaggskipet, I Select Space DAB, leveres med fjernkontroll og kan utvides med flere høyttalere. Med Bluetooth kan brukeren avspille musikk direkte fra en smarttelefon, I-Pad, Notes eller andre trådløse medier. Det er også mulig å bruke streamingsenheter som Spotify og Wimp for å laste ned musikk fra smarttelefonen til radioenheten.

Stilrent anlegg
Ifølge myndighetene blir FN-båndet faset ut i 2017 og erstattet med DAB. 
  – Dette er et stilrent og pent anlegg med høyttalere og radio innfelt i takkonstruksjon. Med DAB er det mulig å laste ned flere radiostasjoner med meget klar lyd, sier Ruud. Han kan fortelle at Varmecomforts kunder (installatører) har montert DAB-radioen i flere leiligheter og boliger. – Tilbakemeldingene fra sluttbrukerne er entydig positiv. Dette er radioen du hører men ikke ser, avslutter han.

Fakta om Varmecomfort AS:
Varmecomfort, som er lokalisert på Strømmen, har de senere årene spesialisert seg på leveranse av gulvvarme. Det gir effektiv oppvarming av boliger, næringslokaler og utendørs områder. Selskapet fører anerkjente produkter som Flexwatt varmefolier, Flexheat varmekabler og Comforttemp termostater. I tillegg leverer de produkter innenfor frostsikring, varmekabler for snøsmelting, isolasjon, reflektorplater og tilbehør for gulvvarme, elinstallasjoner og LED-belysning.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1