Tips redaksjonen
03.01.2014

Racksystem for tøffe miljøer

Rittal utvider sitt racksystem TS IT med syv nye modeller. De kan plasseres i et tøffere miljø der det er behov for kapsling opp til IP55.

Systemet omfatter nå 26 forskjellige varianter med et omfattende tilbehørsprogram. Samtidig introduseres en forhåndskonfigurert TS IT (800x200x800) med IP55-klassifisering inkludert sokkel og monterte sidevegger.
   Mange IT-kunder ønsker høyere kapslingsklasse, spesielt når det skal plasseres i produksjonsmiljø der det er mer støv og kanskje utsatt for hardere rengjøring.

Nyetablert system
TS IT ble lansert i fjor med rack spesielt utviklet for å passe behovene i et datasenter eller serverrom. Systemet er designet for både rack og romklimatisering. En fordel er også den monteringsvennlige Plug & Play-teknikken som betyr lavere kostnader for installasjon. Tilbehør er standardisert, og brukeren kan dermed enkelt velge de komponentene som behøves.

Server- og nettverksskap
Av de nye rackene er tre størrelser for servere med 19” prekonfigurert, og fire størrelser for nettverksskap i TS IT-design. Alle har glassdører foran, for best mulig oversikt over utstyr og er IP55-klassifisert.

Kostnadsfordeler med fleksibilitet
I forbindelse med at de nye rackene kommer på markedet vil Rittal fase ut den forrige plattformen, DK TS. De rackene som tilhører den plattformen, erstattes fullt ut av de nye modellene ,TS IT og det utvidede TS 8 sortimentet for kapsling av elektronikkutstyr. Dette betyr at brukerne får mer fleksibilitet med flere valgmuligheter i et bredere program.
   Den modulære og standardiserte strukturen som tilbys, betyr at brukerne ikke trenger å bruke spesialtilpassede løsninger som kan være både kostbart å produsere og problematisk å vedlikeholde. Det gir betydelige kostnadsfordeler

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1