Tips redaksjonen
11.08.2016

RackStuds 19” skruesett effektiviserer monteringen

– Aldri mer sår i fingene av kassemutter i 19”-profiler, sier salgs- og markedssjef Espen Jørgen i Lanse 3-play AS, som monterer en Ethernet-svitsj på under 55 sekunder.

Revolusjonerende RackStuds forenkler monteringen, sparer tid og beskytter fingrene ved  installasjon av data-, profesjonelt A/V- og sikkerhets- og telekommunikasjonsutstyr i 19”-stativer.

Sneppes inn fra forsiden
RackStuds sneppes raskt og enkelt inn i 19”-profilene fra forsiden, og det er like enkelt å flytte. Dette forenkler monteringen spesielt i eksisterende og trange skap der det kan være umulig å komme inn fra baksiden.

Beskyttelse av fingre
Alle som har montert tradisjonelle kassemuttere, har skadet fingrene sine. Det finnes spesialverktøy for slik montering, men disse verktøyene er aldri tilgjengelige når man trenger dem. RackStuds monteres raskt og enkelt uten verktøy, og uten å skade fingrene.

Lynrask montering på under 55 sek.
Ved montering av utstyr henges dette på RackStuds sine utstående bolter, og mutrene skrus på for hånd. Ikke noe verktøy er nødvending. Nå kan installasjon av en nettverkssvitsj eller patchpanel gjøres på under 55 sekunder.  Dette er en reell besparelse for IKT- personell og montører.

Tåler utstyr opp til 156 kg
RackStuds oppgis å være svært robuste og skal tåle utstyr med en vekt på opptil 156 kg. Den finnes to versjoner, en rød som passer til 80 prosent av alle 19”-profilene, og en blå som passer til 19”-profilene som er ekstra tykke. Begge variantene leveres i pakker på 20 sett.
  
Rack Studs Ltd, med hovedbase i New Zealand, som har utviklet produktet, har vunnet flere prestisjetunge priser verden over. Lanse 3-play AS har inngått avtale med Rack Studs Ltd. om distribusjon av produktet på det norske markedet.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1