Tips redaksjonen
11.08.2016

Proxll med ny hjemmelader for elbil

Proxll AS lanserer en helt ny lader for elbil, spesielt tilpasset hjemmemarkedet. Den nye laderen heter eHOME og er allerede klar for levering.

eHOME elbillader har en kompakt design med alle nødvendige funksjoner for enkel bruk og installasjon. Laderen er tilpasset både innendørs og utendørs montering og har, som alle laderne i Proxlls sortiment, innebygd varmeelement som gjør den ekstra godt rustet for nordisk klima.
   Laderen kan benyttes på alle el- og plug-in hybridbiler i Mode 3. eHOME leveres med fem meter fast kabel med type 1- eller type 2-kontakt. eHOME har ellers funksjoner som: enkel strøminnstilling via intern bryter, enkel av-/ på-styring, statuslys med blink-kode for feilindikasjon og enkel 3-punkts innfesting,
  – I underkant av 30 prosent av alle elbileiere har i dag egen hjemmelader. De fleste lader fremdeles ved bruk av husholdningskontakten (Schuko), noe som av sikkerhetshensyn ikke er en anbefalt løsning, sier produktsjef for ladestasjoner i Proxll, Fredrik Dahle. – eHOME er et produkt vi håper treffer hjemmemarkedet og dermed kan bidra til at flere velger sikker og rask lading ved å anskaffe hjemmelader til sin elbil, avslutter Dahle.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1