Tips redaksjonen
19.12.2014

Proxll med egenutviklet bomløsning

Flere års utviklingsarbeid bærer frukt, ny bomløsning klar i løpet av høsten.

 

– Vi gleder oss til å lansere vår egenutviklede bomløsning, som er et resultat av flere års utviklingsarbeid og behovsanalyser i markedet. Vi har gått gjennom en konstruksjons- og testfase før produktet nå slippes på markedet. Vi har stor tro på produktet som vi mener vil dekke de aller fleste behov i små installasjoner “rett ut av boksen», sier prosjektsjef Per Christian Engebretsen i Proxll AS.

Utviklet for nordiske forhold
Typiske bruksområder vil være borettslag, bedrifter, vareutsalg, parkeringsanlegg, offentlige områder og fjellveianlegg. 
  Proxll arbeider nå konkret med å finne kanaler og samarbeidspartnere til salg, installasjon og vedlikehold til produktene.
   Bommene har et stilrent design og grafiske signaler med LED-dioder – rødt stoppsignal og grønt signal når det er klart for å kjøre gjennom bommen. Integrerte sløyfedetektorer og trykksensor på undersiden av bomarm er også inkludert som standard.
   Løsningen er driftssikker og utviklet etter nordiske behov og værforhold. Grunntanken er at bommene skal være enkle å sette opp og være robuste. I tillegg kan Proxll tilby utstyr som prefabrikkerte sløyfer og ferdigstøpte betongfundamenter, som bidrar ytterligere til å redusere montasjetid og kostnader.

Relaterte produkter
Proxll tilbyr også relaterte produkter som betalingsløsninger, overvåkingssystemer, ulike former for adgangskontroll og kommunikasjonsløsninger som kan integreres for å imøtekomme alle behov for funksjonalitet. De første installasjonene av bommen vil sannsynligvis være på plass i løpet av ca. tre måneder, avslutter Engebretsen.
 
  Proxll AS har mer enn 40 års erfaring og spesialkompetanse med å sette denne typen produkter inn i et system, med tilhørende løsninger og produkter, og selskapet kan tilpasse løsninger til ulike behov.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1