Tips redaksjonen
30.01.2015

Proffteknikk med frirom for det private kjøkkenet

Med de nye fritt- og vegghengende hettene AI/AW 442 bringer Gaggenau proffteknikk inn i det private kjøkkenet. Modellen med minimalistisk design reduserer matos og lukt på en stille og høyeffektiv måte. De skråstilte baffelfiltrene har en fettoppfangingsgrad på ca. 90 prosent, og stekelukten samles i et stort oppsamlingsrom. Nytt er også det varmhvite LED-lyset som kan dimmes trinnløst.

Et varmt hvitt LED-lys som kan dimmes trinnløst, gir en optimal belysning av kokesonen og en koselig atmosfære rundt hetten. Designen av betjeningselementene i hvitt og oransje er nytt for modellene i serien 400. Hettene arbeider alle uten egen motor. De kombineres med stillegående eksterne motorenheter, som med BLDC-teknikk har lang levetid, er vedlikeholdsfrie og sikrer et lavt energiforbruk. Disse kan installeres på kjøkkenet eller utenfor, slik at støyen på ventilasjonsstedet reduseres og man får ekstra plass. Alle modellene kan benyttes med sirkulasjonsluft eller avtrekk og med en effekt på 970 m³/h.
   De fritt- og vegghengende hettene AI/AW 442 kompletterer serien 400, som også omfatter den nedsenkbare benkeventilasjonen AL 400, benkeventilasjonen VL 414 og takventilasjonen AC 402.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1