Tips redaksjonen
18.04.2017

Profesjonelle verneklær med nye funksjoner

Husqvarna oppdaterer sortimentet av verneklær. En nyhet er Tech-Knee med bøyd kne og forbedret sagvern i vannavvisende materiale. En annen nyhet er den spesialdesignede skogsjakken til kvinner.

Husqvarnas verneklær retter seg både til profesjonelle skogbrukere og amatører. Nå har samtlige kolleksjoner blitt oppgradert med ny design og smarte funksjoner som gjør dem enda sikrere og mer behagelige å jobbe i. Dette opplyser Husqvarna i en nyhetsmelding.
   Den største endringen er i kolleksjonen Technical Extreme, som er Husqvarnas mest avanserte verneklær for profesjonelle skogsmenn – og nå også for kvinner. For første gang lanseres Extreme-jakken i en modell designet for kvinner.
   Kolleksjonen har bukser med Tech-Knee, en innovativ knefunksjon som gir effektivt vern uten å påvirke bevegeligheten. Hele kneområdet på fremsiden av buksene er forsterket med ekstra vernelag som formes etter kneet for å gi optimal beskyttelse uansett arbeidsstilling. I tillegg har den nytt vannavvisende stoff både på innsiden og utsiden av knærne. Hele Technical Extreme-kolleksjonen kommer i materiale med høy synlighet og refleksbånd.
   En annen spennende nyhet er buksen Robust, et par slitesterke midjebukser i Dyneema, som er et av verdens sterkeste fibermaterialer.
   For den som ønsker verneklær med høy komfort som gir god bevegelighet, er Technical-kolleksjonen riktig valg. Plaggene er laget av slitesterkt, men likevel lett stretchmateriale. De har en figurnær passform med forbøyde knær og albuer.
   Functional- og Classic-kolleksjonen er for dem som jobber ute i skog og mark en gang i blant. Her lanseres blant annet flere lommer og bedre beskyttelse for knær og ankler, samt nye jakker med ekstra ventilasjon.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1