Tips redaksjonen
02.03.2015

Pris til Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line har blitt hedret med prisen “World’s Leading Large Ship Cruise Line” av World Travel Awards for tredje året på rad.

Norwegian mottok prisen på den 21. årlige World Travel Awards Grand Final Gala, som ble avholdt 7. desember i Anguilla. De årlige tildelingene stemmes på av reisebyråer og forbrukere over hele verden og hedrer reiseselskaper som gir fremragende produkter og kundeservice.

Enda mer heder
I tillegg til prisen for beste Large Ship Cruise Line Worldwide fra World Travel Awards, mottok Norwegian Cruise Line også prisen for «Europe’s Leading Cruise Line» for sjuende år på rad og ble utnevnt til «Caribbean’s Leading Cruise Line» for andre året på rad i 2014.
   – Vi er begeistret over å nok en gang være ledende i bransjen og takker våre reisepartnere og gjester over hele verden for å ha stemt på Norwegian til World’s Leading Large Ship Cruise Line, sa Drew Madsen, President og Chief Operating Officer i Norwegian Cruise Line.      
   – Vi er svært stolte av denne utrolige prestasjonen, som er et testament til våre kontinuerlige flåteforbedringer, hardtarbeidende mannskap og engasjementet til å overgå våre gjesters forventninger til service, sa Madsen.

Stor cruiseaktivitet
Norwegians Freestyle Cruising-skip seiler en rekke spennende reiseruter, fra Karibia til Panamakanalen, Stillehavskysten og den mexicanske rivieraen. Rederiets nyeste skip, Norwegian Getaway, cruiser i Karibia året rundt fra Miami. Norwegian har tre skip som seiler i Alaska, fire skip som seiler i Europa i sommersesongen, inkludert Norwegian Epic, som vil seile i Europa året rundt fra og med 30. april 2015, og Pride of America, som har ukentlige seilaser mellom øyene i Hawaii, og som tilbyr 100 timer med besøkstid i havnene.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1