Meny
29.09.2020

PocketBook Color og PocketBook Touch Lux 5

Et brett som introduserer e-lesing i farger, og en brukerfavoritt med nye krefter. Å lese på brett har aldri vært mer behagelig.

Med sin E Ink Kaleido 6-tommers fargeskjerm representerer PocketBook Color en ny epoke for lesing på brett. Takket være ePaper E Ink Print Color-teknologien setter den farge på innholdet, noe som gir helt andre muligheter for e-lesing. Du kan for eksempel lese barnebøker med illustrasjoner og tegneserier, mens lærebøker og profesjonell litteratur blir mer inspirerende og informativ når grafer og illustrasjoner får farge. Enheten er også utstyrt med Bluetooth og støtter lydfiler.
   Den nye E Ink Kaleido-skjermen kan vise 4096 farger, samtidig som den bevarer alle de unike egenskapene til E Ink-teknologien. I svart-hvitt-modus har skjermen en HD-oppløsning på 300 dpi, som garanterer skarp kontrast. Skjermen gir optimal komfort og ytelse takket være frontlyset. I tillegg kan man justere fargeinnstillingene til hver bok ved å enkelt endre parametere som kontrast, lysstyrke, gammakorreksjon og metning.
   PocketBook Color støtter 6 populære audioformater, som er gode nyheter for de som liker lydbøker og musikk. Med Bluetooth er det mulig å koble til trådløse hodetelefoner eller høre på lydbøker via audiosystemet til bilen din. Tekst-til-tale er en annen hjelpsom funksjon for å lese opp tekstfiler på 16 ulike språk.  
PocketBook Touch Lux 5 har veiledende pris 1369 kroner, og er blant annet tilgjengelig hos Power.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no