Tips redaksjonen
02.09.2014

Pinell vant internasjonal prestisje pris

Den norske radioutvikleren og -produsenten Pinell overbeviste nok en gang ekspertpanelet for Red Dot Award: Product Design 2014 med sin høye designkvalitet på den helnorske digitalradioen Pinell GO.
 
Red Dot Design Award er en av verdens mest anerkjente produktkonkurranser, og en ekspertjury har nå altså stemplet sitt ettertraktede ”Red Dot”-merke for høy designkvalitet på den norskutviklede digitalradioen.

– Vi er glade og stolte over å motta denne annerkjennelsen for det arbeidet vi har lagt ned i Pinell GO. Da vi begynte designprosessen for mer enn to år siden, bestemte vi oss for å designe den reiseradioen vi selv ønsket oss. Lyd, brukervennlighet og utseende var blant det som stod høyt på prioriteringslisten. Og det er jo veldig hyggelig å få enda en bekreftelse på at resultatet ble vellykket, sier designeren bak radioen Andreas Erlandsen. 

Kvalitet og innovativ styrke
I den høythengende prisutdelingen, som gikk av stabelen i Essen, Tyskland, i starten av juli, evaluerte de internasjonale ekspertene i juryen 4815 bidrag fra 53 land. Pinell GO utmerket seg med sin kvalitet og innovative styrke.
  – Bare de beste produktene mottar en pris fra juryen. Dette er spesielt reflektert i andelen vellykkede oppføringer i Red Dot Award, som er høy sammenlignet med andre internasjonale designkonkurranser. Derfor kan vinnerne være stolte av sine prestasjoner. Med sine bidrag sto de ut fra resten og var i stand til å bestå testen foran de kritiske øynene til ekspertene, sier professor Peter Zec, som er initiativtakeren til Red Dot Design Award.
  Norske Pinell, vant også i 2011 en Red Dot award. Den gangen for radioen Pinell Dynamic.  

Portabelt og praktisk format
DAB og FM-radioen Pinell GO gir god lytteropplevelse med støyfri, digital lydkvalitet i en enkel, ren og kompakt design. Radioen er spesialtilpasset de kravene norske forbrukere har til en reiseradio – som god brukervennlighet, lang batterilevetid og god lyd i et portabelt og praktisk format. 
  Pinell GO ble også kåret til Årets digitalradio i 2013/2014.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1