Tips redaksjonen
06.03.2014

Philips lanserer første Android-baserte TV

Android-operativsystemet vil bli integrert i Philips toppmodeller fra andre kvartal i år. 8000-serien er de første modellene Philips lanserer som er basert på Android.

Philips Android-TV vil i år være fulladet med den kraftigste og raskeste Smart TV noensinne, den vil få et ansiktsløft i form av et stort utvalg apps fra Google Play sammen med Philips cloud-basert Smart TV-plattform. Kombinasjonen av Android og Smart TV-er er spesielt egnet for spill, med en ny firekjerners prosessor som leverer hastighet og datakraft rett inn i TV’en.
  Android er en åpen mobilplattform, utviklet primært for smarttelefoner og nettbrett levert av Android Inc., som i 2005 ble kjøpt opp av Google. Nesten 50 milliarder androidapper er blitt installert fra Google Play, og over en milliard Android-enheter er aktive i dag.
  Markedene som først får tilgang til Android-basert SmartTV i andre kvartal, er Europa og Russland.
  Høsten 2013 lanserte Philips sin Cloud-baserte Smart TV-plattform, hvilket betyr at brukerne har tilgang til lokale og internasjonale kanaler og Video on-demand-tjenester gjennom ledende innholdsleverandører som Netflix, YouTube, Headweb og SF Anytime.
  Med operativsystemet Android i TV’n, kommer Philips Smart TV til å bli enda mer knyttet til smarttelefoner og nettbrett som kjører med Android. Med Apple iOS-baserte produkter vil deling av multimediafiler og fjernkontrollfunksjoner fungere like godt som før.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1