Tips redaksjonen
28.12.2017

Pendellampe med intelligent styring

Produsenten ESYLUX' pendellampeserie Isabelle er en ny belysningsløsning for innendørs bruk med integrert intelligens. En tilstedeværelsesdetektor som er innebygd i lampehodet, sørger for både komfortabel og energieffektiv drift på høyeste konfigurasjonsnivå. Den gjør også optimal bruk av LED-enes lange levetid. Med den diskret formgivningen egner lampen seg for mange forskjellige typer rom.

Kontorer, konferanserom, resepsjoner – pendellamper brukes mest på steder der det er viktig med både optimal lyskvalitet og et tilbakeholdent belysningsbilde. For slike og andre bruksområder har ESYLUX utviklet pendellampene i serien Isabelle.

Diskret form og valgfri intelligens
Det pulverlakkerte, vridningssikre metallhuset har en slank formgivning som gjør at den passer inn i alle slags omgivelser. På høyeste konfigurasjonsnivå er en intelligent DALI-tilstedeværelsesdetektor integrert sentralt. Den sørger for at lyset bare er på når mennesker er til stede og bare så sterkt som dagslyset krever. Dette gir høy grad av automatisering, redusert energiforbruk og optimal utnytting av levetiden til de innbygde LED-ene (50 000 t L80B10).  
   Med knappen på lampehodet eller den infrarøde fjernkontrollen kan brukeren enkelt overstyre den automatiske innstillingen. Den manuelle dimmingen tillater også automatisk endring av nominell verdi for dagslysutnyttende konstantlysregulering.

Blendefritt direkte og indirekte lys
Lyset til Isabelle består av en direkte og en indirekte, takdekkende belysning. Det gjennomsiktige dekselet, som er enkelt å rengjøre, hindrer at smuss og insekter trenger inn i lampen ovenfra. Diffusoren av PMMA-kunststoff for direkte belysning sørger for spesielt blendingsfritt lys. UGR-verdien på 16 gjør ikke bare at den kan brukes på arbeidsplasser med billedskjermer, men også at den egner seg for teknisk tegning. På alle stedene sørger pendellampene for et flimmerfritt lys og sunn jobbing du ikke blir trøtt av.
   Det finnes ikke bare varianter med tilstedeværelsesdetektorer, men også pendellamper med 230 V bryterdrift eller DALI-driver. Som for de sensorstyrte lampene er det ikke behov for ytterligere tilbehør siden drivere allerede er integrert ved levering. Alle versjonene finnes i svart eller hvitt og med lysfargene 3000 eller 4000 K. Lyseffekten er på 105 eller 110 lm/W avhengig av lysfargen.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1