Tips redaksjonen
29.09.2016

Pausefri arbeidsdag med nye, slanke Toughpad

Den nye og robuste Panasonic Toughpad FZ-A2 har til tross for sin høye ytelse en batterikapasitet som holder lenger enn en normal arbeidsdag.  Med en vekt på bare 880 gram, tykkelse på 16,4 millimeter og hele ni timers batterikapasitet er dette et godt arbeidsverktøy.

Panasonic sier dette om det nye produktet: Det robuste nettbrettet FZ-A2 som nylig ble avduket på Automotive Innovation Summit i Barcelona, egner seg for alle bedrifter med behov for et robust arbeidsverktøy. Med sin fleksibilitet, høye ytelse og hardføre ytre er nettbrettet som skreddersydd for all type industri, om det er for dokumentasjon på et verksted, prosjektledelse i et byggeprosjekt eller mer normal bruk på et kontor. 
 
Ni timer på ett batteri
FZ-A2 er basert på FZ-A1 og har det siste operativsystemet til Android og Intel-prosessor. Batteriet har en levetid på opptil hele ni timer, noe som er synonymt med at den kan brukes en hel arbeidsdag uten behov for lading. Skulle man av en eller annen grunn få behov for ytterligere batterikapasitet, kan batteriet skiftes i en håndvending.
 
Brukervennlig
Med FZ-A2 kan det enkelt opprettes flere brukerprofiler, noe som gir administratoren muligheten til å utnytte enheten fullt ut. Hver bruker opprettholder sine personlige innstillinger og har adgang til sine filer, programmer, e-poster og kalendere.
   Den 10,1 tommers store skjermen har en oppløsning på 1920x1200 pixler og en lysstyrke på opptil 800 cd/m2. Skjermen er utviklet for både innen- og utendørsbruk – selv når solen skinner. USB, HDMI og GPS er standard, mens Micro SD-kortleser, strekkodeskanner er tilvalg.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1