Tips redaksjonen
19.01.2018

Panasonic sponser World Masters of Projection Mapping

Panasonics lanserte nylig 20 000-lumen laserprojektoren PT-RZ21K.

Projektoren vil være en del av utstyret som brukes i det første World Master of Projection Mapping- mesterskapet på ISE 2018.
   Mesterskapet arrangeres 14. januar til 9. februar 2018 i samarbeid med Amsterdams lysfestival, ISE og RAI Amsterdam. I hele perioden vil det bli vist videokunst projisert på EYE Filmmuseums imponerende fasade. Lokal teknisk støtte og installasjon leveres av BeamSystems.
   De fem kunstnerne som deltar i konkurransen, skal skape et felles tema, Bridging The Gap. Dette er en unik utfordring for kunstnerne som omfatter to vannskjermer som hver måler 40 x 15 meter i diameter. Vannprojeksjonen tilfører et dynamisk og teatralsk element til utfordringen og skaper en tredimensjonal scene i to lag.
   Panasonic er platina-sponsor for ISE og leverer projeksjonsutstyret til arrangementet. Utstyret består av en kombinasjon av PT-RZ21K og 30 000 lumen PT-RZ31K. Begge projektorene er spesielt utviklet for liveunderholdning og gir 20 000 timers vedlikeholdsfri drift.
   Projektorene har en innebygd redundans med dual-laser 3-Chip DLPTM lyskilde, som gir uavbrutt projeksjon og sikrer at showet fortsetter selv om en laserdiode skulle slukke. Dette gjør dem perfekte for store arrangementer.
   Under det siste showet 8. februar, skal dommerne bestemme hvem som blir den totale vinneren av World Master of Projection. Vinneren annonseres 9. februar.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1