Tips redaksjonen
20.10.2015

Panasonic Lumic DMC FZ300 – siste tilskudd i FZ-serien

Panasonic har lansert kameraet Lumix DMC-FZ300, det siste tilskudd til den FZ-serien av kompakte digitalkameraer med superzoom. Med F2.8 blender og 25-600 mm zoom kan du lynraskt ta bildene du ønsker, selv under utfordrende forhold. DMC-FZ300 vil hjelpe deg å fange de magiske øyeblikkene, med nye 4K-egenskaper for både foto og video, enten det er snakk om et naturbilde eller en sportsbegivenhet. Dette opplyser selskapet i en nyhetsmelding.

Linsen fra Leica tar deg nærmere objektene dine. Den har zoomen på 25–600 mm. Panasonics nyeste bildestabiliseringsteknologi i kombinasjon med det brede omfanget på zoomen gir klare, fine bilder. Kameraets autofokus er lynraskt, og den nye DFD-teknologien (Depth From Defocus) minsker fokustiden så du ikke skal gå glipp av øyeblikket.

Kreativitet med 4K
I kameraet er også inkludert den nyeste 4K-teknologien som gir deg muligheten til å filme i 4K, en oppløsning som er fire ganger større og skapere enn Full-HD. Funksjonene 4K Pre-Burst, 4K Burst og 4K Burst Start & Stop gjør at du kan velge ut stillbilder på 8 megapiksel fra videomaterialet med full kontroll og presisjon. Det betyr at du kan velge det perfekte bildet fra et flyktig filmøyeblikk, som for eksempel når en fisk hopper opp fra vannet.
  
Bygd for eventyr
FZ300 er egnet til å ta med seg på alle eventyr, da den ikke bare er sprut- og støtsikker, men også har høyoppløselige OLED-søkere med touchstyring og Dual Dial-kontroller for full fleksibilitet i alle situasjoner. Kameraet kommer med integrert WiFi for rask og enkel delingsmulighet, og du kan koble til en smarttelefon for fjernstyring.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1