Tips redaksjonen
04.07.2014

Overvåkning i bekmørket

Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU) lanserer termiske kameraer som registrerer varme, og som er uavhengige av lys. 

Kameraene gjør det mulig å overvåke 24 timer i døgnet og møter krav og behov hos høysikkerhetsaktører innenfor blant annet transport, forsyning, finans og det offentlige.  
  Kameraene er enkle å installere og kommer i robust IP66-sertifisert design. 
  De nye kameraene supplerer Panasonics utvalg overvåknings- og sikkerhetsløsninger som omfatter Full HD 1080p kamera- og opptaksløsninger med skybasert opptak og lagring, intelligent videoanalyseverktøy, IP- og analoge kameraer, 360° dekning og infrarøde overvåkningskameraer for miljøer med lite lys.  

Ser i tåken
Panasonics termiske kameraer har innebygd bevegelsessensor som gir mulighet for overvåkning om natten, uten belysning. Sammen med Panasonics overvåkningsløsninger for dagslys får kundene blant annet mulighet til å registrere personer og kjøretøy i mørket og i tåke, operativ overvåkning i temperaturer ned til -30°C og opp til +55°C, mulighet til å avsløre personer som forsøker å ​​kamuflere seg.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1