Tips redaksjonen
07.03.2016

Otera leverer i Stockholms største kabelprosjekt

Agder Energi-eide Otera Ratel AB er en foretrukket leverandør når gamle luftlinjer skal erstattes med kabler i og rundt Stockholm.

Otera har vunnet tre anbudskontrakter på prosjektet Stockholm Strøm, som vil gi oppdrag til en verdi av nærmere 85 millioner kroner. Prosjektet omfatter totalt 76 800 meter 145 kV-kabel som skal legges i rør under bakken i vestre del av Stockholm.

Komplekst prosjekt
– Dette er en kompleks jobb med mange involverte. Vi er et nettverk av egne ansatte og samarbeidspartnere, så det er mye logistikk i forbindelse med oppdraget, sier prosjektleder Henrik Bolinder i Otera Ratel.
   I arbeidet som skal pågå frem til våren 2017, vil 35 Otera-ansatte være sysselsatt, deriblant kabeldragere, montører og sjaktpersonell.

Fremtidens Stockholm
Stockholm Strøm er et omfattende og viktig prosjekt for å styrke og fornye elnettet i Stockholms-regionen. Samtidig bidrar det til å frigjøre grunn for utbygging av flere boliger. Det er behov for stor utbygging ettersom Stockholms befolkning er forventetet å øke med 30 prosent de neste 30 årene.
   – For Otera Ratel er dette et solid og viktig referanseprosjekt. Vi er stolte over å kunne være med på å bidra til Stockholms utvikling, sier prosjektleder Henrik Bolinder i Otera Ratel.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1