Tips redaksjonen
04.07.2014

Oras Optima – med Smart Bidetta hånddusj og Smart trykknapp

Nye Oras Optima kranserie har blitt komplettert med nye produkter – Smart Bidetta hånddusj og Smart trykknapp.

Nye Oras Optima servantkran er nå tilgjengelig med en fjernstyrt Smart Bidetta og en Smart trykknapp. Denne kranen er et godt valg for familier med små barn, men også for eldre eller personer med redusert mobilitet. Servantkranens termostatkontroll opprettholder ønsket vanntemperatur når du bruker Smart Bidetta eller Smart trykknapp. Servantkranen kan også brukes som en vanlig kran. Kranens grepsvennlige hendel er behagelig å ta på og justerer både vannmengde og temperatur. 

Nye fjernstyrte Bidetta
Den nye Bidetta-hånddusjen er et luksuselement innenfor personlig hygiene. Når du bruker den, behøver du ikke lenger å åpne servantkranen. Den smarte Bidettaen kan derved plasseres lenger unna vasken. 
  Når du løfter av hånddusjen fra veggholderen, begynner vannet først å renne fra kranen. Trykker du inn knappen på hånddusjen, begynner vannet å renne fra hånddusjen. Når du plasserer den smarte Bidetta hånddusjen tilbake i holderen igjen, stenger kranen automatisk. 

Smart trykknapp for enkel åpning
Den smarte trykknappen gjør det enklere å åpne og stenge kranen. Trykknappen kan plasseres fritt i nærheten av kranen, f.eks. på veggen eller på siden av servanten, slik at den blir tryggere og mer praktisk å bruke, særlig for barn og eldre. Vanntemperaturen kan forhåndsinnstilles, slik at ett trykk på knappen alltid gir ønsket temperatur.
  Trykk på knappen, og vannet renner fra kranen. Kranen stenger automatisk etter seks sekunder, eller ved å trykke på knappen igjen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1