Tips redaksjonen
30.05.2016

Optimalisert for hastighet, presisjon og holdbarhet

Milwaukee lanserer de nye MX4 SDS-plus-borene, designet for å levere høyhastighets presisjonsboring i betong.

Nye Milwaukee mx4 har en sveiset massiv 4-skjærs karbidsspiss fra 5 til 8 mm og er optimalisert for å sikre god ytelse for større diametre med 4-skjærs spiss opptil 32 mm.   
   Milwaukee opplyser at profesjonelle brukere vil få glede av opptil fire ganger lengre levetid og 20 prosent flere hull i armert betong pr. batterilading ved bruk av de nye borene.
   De nye Milwaukee MX4-borene leveres med 4 Power Breaker-tenner som bidrar til å pulverisere og ødelegge betongen slik at boringen går raskere, mens slitasjeindikatorer på sidene advarer brukeren når boret har nådd slutten av sin levetid og ikke lenger oppfyller PGM-standarden.
   Mindre varmeutvikling gir bedre holdbarhet, og en beskyttelse mot armeringsjern i kombinasjon med spissen med fire skjær hindrer at boret låser seg og blir sittende fast.
   Alle MX4-borene er forsterket med variabel fløytegeometri. En tynn konisk skulder mot spissen reduserer friksjonen, mens støvavsug og mindre varmeutvikling gir lengre holdbarhet. En tykkere utforming nær skaftet hindrer brudd, mens den forsterkede fløytegeometrien gir maksimal energioverføring og reduserer vibrasjoner.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1