Tips redaksjonen
20.12.2016

Oppgraderte12V batteriladere fra Exide Technologies

Exide Technologies, som er en global leverandør av løsninger for lagring av elektrisk energi, deriblant batterier til alle typer kjøretøy, lanserer nå fire videreutviklede versjoner av sine batteriladere.

– Dette er en oppgradering som er i tråd med vårt mål om alltid å kunne tilby kunden de teknisk mest moderne og brukervennlige produktene på markedet, sier Tor Enlid, markedsansvarlig i Exide Technologies Norden.
   Alle batteriene har en viss selvutlading, og Exides batteriladere er utviklet for lading av blybatterier, som blant annet brukes i de fleste typer kjøretøy. De helautomatiske laderne er konstruert på en slik måte at batteriet lades helt opp selv ved lave temperaturer. I tillegg har laderne andre fordeler, som individuelle ladekurver tilpasset ulike batteriteknologier og temperaturkompensering, og de er sikre for brukeren.
   – Våre ladere gir en optimal lading av batteriet. I tillegg er de nå enda mer tilpasset ulike temperaturer, og vi har oversatt brukermanualen til 19 europeiske språk, sier Tor Enlid.
   Exide Technologies er en av verdens største produsenter av batterier og batteritilbehør for kjøretøybransjen. I Norge selger selskapet produkter også under varemerket Sønnak.
   – Ved å lade regelmessig forlenger du batteriets levetid og holder det i god stand. Våre ladere er dessuten enkle å ta med seg, slik at du slipper problemer forbundet med batterier som lades ut, sier Tor Enlid.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1