Tips redaksjonen
09.12.2016

One-Stop Blog – den ultimate dataressursen

For matvare- og legemiddelprodusenter er Mettler Toledos nye Product Inspection Blog en uunnværlig kilde til informasjon om nyvinninger innenfor bransjen, de nyeste forskriftene, anbefalinger om beste praksis og mye mer, alt på ett sted. Dette opplyser selskapet i en pressemelding.

For alle matvare- og legemiddelprodusenter er informasjon om produktinspeksjon uvurderlig – spesielt når informasjonen er lett tilgjengelig, fullt oppdater og betryggende godt informert. På Mettler Toledos nye Product Inspection Blog kan matvare- og legemiddelprodusenter finne viktig informasjon om et vidt spekter av emner innenfor produktinspeksjon, når som helst og fra én enkelt og fullt oppdatert kilde.
   – Vi vet at rask og tilgjengelig informasjon er svært viktig i dagens verden av nettkommunikasjon, sier Daniela Verhaeg, markedsføringsleder for SBU X-ray Inspection hos Mettler Toledo Safeline X-ray. – Det er derfor vi opprettet Product Inspection Blog for å gi leserne våre lett forståelig informasjon på nettet. Vi tilbyr også andre bransjeledende verktøy på nettet, som white paper, webinarer og videoer. I tillegg finner man oss på en rekke sosiale medier som LinkedIn, Twitter og Facebook.

Første i sitt slag
Product Inspection Blog er den første i sitt slag som er fullstendig dedikert til matvare- og legemiddelindustrien. Det er et informasjonsverktøyet for å oppdage hva som er nytt innenfor røntgeninspeksjon, metalldeteksjon, sjekkveiing og teknologi for visuell inspeksjon. Bloggen er spesielt nyttig da matvare- og legemiddelmarkedene utvikler seg utrolig raskt med ny og banebrytende teknologi, internasjonale retningslinjer i stadig endring og regelmessig introduksjon av nye produkter. – Product Inspection Blog kan umiddelbart reagere på ny utvikling innenfor industrien, sier Daniela Verhaeg, – og som et resultat kan besøkende få tilgang til denne samme informasjonen så snart den er tilgjengelig.

Tilgjengelig ekspertise
Product Inspection Blog legger spesielt vekt på beste praksis og gir veiledning om hvordan man velger riktig produktinspeksjonsverktøy, og hvordan de kan være nyttige innenfor spesifikke bruksområder. I tillegg er også industrieksperter tilgjengelige for å svare på spørsmål. Leserne abonnerer rett og slett på bloggen og mottar deretter de nyeste oppdateringene på e-post hver tirsdag. Dette består av blogginnlegg, videoer og animasjoner, white paper, infografikk og casestudier som dekker alle aspekter av matvareproduktinspeksjon. Product Inspection Blog publiserer også bransjenyheter, detaljer om standardregler, nylige produkttilbakekallinger, nye regelverksoppdateringer og de nyeste tekniske innovasjonene. Man kan også se på kommende bransjemesser og de nyeste jobbmulighetene innenfor produktinspeksjon hos Mettler Toledo.
   –Vi oppdaterer stadig innholdet på Product Inspection Blog, sier Daniela Verhaeg, – og vi tar imot forslag fra lesere om hva slags emner de ønsker å se. På denne måten utvikler vi en veldig verdifull toveiskommunikasjon mellom Mettler Toledo og bloggleserne våre.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1