Tips redaksjonen
15.03.2017

Oddgeir Sandvik AS har gjort storinnkjøp hos MAN

I slutten av fjoråret stod det 17 nye vogntog oppstilt til Sandvik Transport på Tiller i Trondheim. Alle skal kjøre for Europris.

I 2016 hadde Oddgeir Sandvik (54) ni vogntog som leverte varer til Europris-butikkene i Trøndelag. I mars samme år ble han forespurt om han også kunne løse transportbehovet til de 36 Europris butikkene i Rogaland og Hordaland. For å løse denne oppgaven trengte familiebedriften fra Trondheim en tredobling av både sjåfører og biler.
   Fra nyåret starter Sandvik en femårskontrakt for varedistribusjon med Europris. Sandvik sier at de skrev under på avtalen med Europris i sommer og hadde da seks måneder på klargjøringen. Den største bøygen var påbyggene; det var ikke mange leverandører som kunne tilby riktig påbygg innen tidsfristen. Men det gikk til slutt. Den siste bilen ble levert natt til onsdag 28. desember og skulle begynne kjøringen allerede samme kveld.

Trofast MAN-kunde
Sandvik har vært en trofast MAN-kunde siden slutten av 90-årene og fikk sin første nye MAN i 1998. Når bilparken skulle utvides, måtte han likevel undersøke hva konkurrentene kunne tilby. De totale kostandene måtte stemme, og kvaliteten måtte være høy. Og sist men ikke minst, leveringen måtte skje raskt. Valget falt igjen på MAN, og Sandvik sier at det er fordi han kjenner MAN-verkstedet og selgerne i Trondheim og er veldig fornøyd med den servicen han har fått.
   MAN-selger i Trondheim, Egil Koen, er også glad for å kunne levere de 17 bilene til Sandvik og sier at han personlig er veldig stolt av jobben hele avdelingen i Trondheim har gjort i forbindelse med denne store ordren. Tiden fra signering til levering var bare akkurat nok for å få alt i orden. Alle har stått på, og alt gikk stort sett smertefritt.
   De nye bilene er MAN TGX med D38-motor og 560 hestekrefter, fem trekkvogner og 12 skapbiler med slepehenger. Skapene på bilene og tilhengere er levert av Schmitz Cargobull. Bilene skal gå i ruter mellom Fredrikstad, der Europris har sitt hovedlager, og direkte til butikkene. Hver sjåfør får sin egen bil, og service og vedlikehold blir i hovedsak gjort på MANs avdeling i Sarpsborg og i Trondheim. De fleste av de nye ansatte var tils tede under utleveringen i Trondheim. Der fikk de opplæring på de nye bilene, og det ble også holdt en markering før de skulle ut på veien for å fylle opp Europris sine varehus langs vestlandskysten.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1