Tips redaksjonen
17.09.2019

OTD 2019: Optimismen er tilbake

Redusert kostnadsnivå og en oljepris på mellom 70-80 dollar har resultert i et rush av utviklingsplaner og økt leting på norsk kontinentalsokkel.

Av: Offshore Technology Days (OTD)

Oljedirektoratet estimerer at årlige investeringer øker til 140 milliarder kroner i 2019 og 2020. Med 20 pågående prosjekter ser leverandørindustrien økende krav fra gamle og nye NCS-operatører, ofte med andre krav og spesifikasjoner enn tidligere. Dette er bakgrunnen for de 21. Offshore Technology Days i Stavanger 16. til 17. oktober. 2019.

Effektiv og veletablert

OTD er et effektivt og veletablert sted for leverandører som ønsker å ta del i denne spennende utviklingen, ved å delta i den største norske oljeutstillingen i år. Dette er femte gang OTD arrangeres i Stavanger, og siden 2011 har det vært opptil 600 utstillere og 28.000 besøkende. Målet for 2019 er å fylle tre haller med over 400 utstillere og 12.500 kvm utstillingsplass.
   OTD er møteplassen der fagfolk fra olje- og energibransjen møtes og deler tekniske og kommersielle erfaringer. Utstillingen tilbyr mange nettverksaktiviteter som BusinessHub (tidligere Operators Corner og Contractors Market), Organization Park, OTD Students, The PetroLive-konferansene og den legendariske oktoberfesten. Konsentrert over to dager er OTD trolig den mest kostnadseffektive olje- og energiutstillingen i sitt slag.
   OTD handler om forretninger, kunnskapsdeling, nettverksallianser og fagkunnskaper.

Oktoberfest

Siden starten i 1999 har oktoberfesten vært en hjørnestein i OTD. Om kvelden den første utstillingsdagen møtes alle utstillere og deres kunder for god mat og underholdning.
   Dette eventet er utsolgt hvert år og gir utstillerne en utmerket mulighet til å invitere gode kunder til en festaften. Hver utstiller får Oktoberfest-billett(er) som en del av totalpakken.
   Oktoberfesten er forbeholdt OTD-utstillere og sponsorer.

BusinessHub

Som utstiller vil du ha eksklusiv tilgang til viktige fagpersoner i NCS-operatørselskapene og hovedentreprenørene. Det populære BusinessHub (tidligere kjent som Operators Corner og Contractors Market) tilbyr en-til-en-møter med innkjøpere og teknisk personell fra operatører og entreprenører, en utmerket mulighet å følge opp nye forretningsmuligheter med nøkkelpersoner du normalt har vanskeligheter med å møte. Se egne betingelser for disse møtene på www.offshoredays.com

PetroLive-foredrag

PetroLive-konferansene holder mange profesjonelle foredrag i løpet av de to utstillingsdagene. Sammen med OTDs partner petro.no inviteres representanter fra oljeselskaper og hovedentreprenører til å diskutere viktige temaer med spesiell vekt på leverandørindustrien. Utstillere har gratis inngang til disse forelesningene.

OTD-studenter
Som utstiller vil du møte studenter som sikter mot en jobb i oljevirksomheten. OTD har opp gjennom årene invitert mange tusen studenter til å besøke og ta aktiv del i utstillingen. Dette er en populær aktivitet for å sikre rekrutteringen til vår bransje.
For mer informasjon: www.offshoredays.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1