Tips redaksjonen
15.03.2019

Nytt tilbehør til FEIN-kutter’n

FEIN presenterer det nye E-Cut Carbide Pro BiM-TiN sagbladet med Starlock-feste.

Bladets karbidtenner kombinert med TiN-belegg gjør sagbladet robust og holdbart, noe som sikrer en meget lang levetid. Selv harde og slipende materialer kan håndteres enkelt. En stor fordel er at brukerne til og med kan skjære herdede skruer med E-Cut Carbide Pro BiM-TiN sagbladet. E-Cut Carbide Pro BiM-TiN med Starlock feste vil være tilgjengelig fra mars 2019, mens lengre utgaver med StarlockPlus og StarlockMax feste vil bli lansert i juli 2019.
   Med sagbladet E-Cut Carbide Pro BiM-TiN setter FEIN ny standard for robust arbeid med oscillerende maskiner og dertil passende tilbehør – og lukker også et hull i tilbehørs-sortimentet fra FEIN. Hverken murstein, herdede og ultra stabile maskinskruer kan stoppe dette sagbladet takket være dets karbid-tenner. I tillegg er det, som er unikt fra FEIN, at disse tennene har et belegg laget av metallherdingskomponenten titannitrid (TIN), noe som gir sagbladet enda større stabilitet og gjør det enda mer motstandsdyktig mot korrosjon.
   TiN-belegget gir enda en stor fordel: Når sagbladet dykker ned i materialet som skal sages, oppstår naturlig friksjon etterfulgt av varmeproduksjon, som på sikt kan skade sagbladet. TiN- belegget reduserer denne varmeproduksjonen og forbedrer sagbladets levetid betraktelig. Dette tilsvarer en levetid som er 30 ganger lenger enn sagblader med HSS- tenner og etthundre prosent lenger levetid sammenlignet med ubelagte hardmetallblader.
   Under utviklingen av det nye sagbladet tok FEIN hensyn til kravene fra forbrukerne. Som et resultat er E-Cut Carbide Pro BiM-TiN en løsning som mer enn oppfyller FEINs høye krav til kvalitet og levetid, som produktsjef Luisa Riem forklarer: «FEIN har utviklet det nye E-Cut Carbide Pro BiM-TiN sagbladet for profesjonelle innen bygg- og metall industrien, samt ambisiøse DIY entusiaster som ikke arbeider under kliniske laboratorieforhold, men som stadig støter på hindringer på veien. «Hver gang de går løs på en jobb, er det stor mulighet for at de møter på skruer og andre harde materialer.» Våre robuste sagblad vil være en lang og tro ledsager for forbrukerne.»

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1