Tips redaksjonen
22.04.2016

Nytt sykkelstativ for el-sykler

Nye Thule VeloSpace er det første «all-round» sykkelstativet spesielt utviklet for å håndtere tyngre sykler, som el-sykler.

VeloSpace er Thules siste tilhengermonterte sykkelstativ – et stativ som er utviklet for å håndtere flere typer sykler. Med en bæreevne på hele 2 x 30 kg er den alene om å kunne håndtere tyngre el-sykler og sykler med unormalt stor dekkdimensjon, som fatbikes.
   Nå er det også gjort enklere å montere og justere stativet på bilen, for når stativet er plassert på slepekroken, stabiliserer det seg selv og kan enkelt posisjoneres riktig. Syklene kan låses til stativet, og stativet låses til bilen. Du får tilgang til bagasjerommet ved å bruke en fotpedal slik at stativet vippes bakover også når syklene er montert.

Smart tilbehør
Thule har i tillegg kommet opp med en del praktisk tilbehør til stativet. Et transporthjul kan festes til sykkelstativet for å gjøre det enklere å transportere til og fra bilen. En lasterampe er et annet smart tilbehør, noe som gjør lasting av sykler mindre anstrengende. Om man legger til Thule BackSpace lastekasse, kan sykkelstativet forvandles til en romslig lasteboks.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1