Tips redaksjonen
11.04.2016

Nytt, smart system for å bygge skjermvegger

NEC Display Solutions Europe lanserer en ny portefølje LED-produkter. De nye LED Intelligent Front Technology (LiFT)-løsningene gir flere muligheter til å ta i bruk visuelle flater for fremvisning og digital skilting.

Med det nye modulbaserte systemet kan man bygge LED-vegger i ulike formater og størrelser. Modulene har 16:9-format og en størrelse på 27,5”. Fronten av modulene består av fire pixel-kort. Disse kan enkelt byttes, noe som forenkler drift og vedlikehold. Man kan velge mellom fire tilgjengelige pixel-pitcher (avstanden mellom hver lysdiode i front).
   Løsningene er utviklet sammen med den tyske utvikleren og produsenten S[quadrat] og vil være de første i en lang rekke LED-innovasjoner med den høyeste bildekvaliteten og ytelsen.  
   Partene vil jobbe tett sammen innenfor forskning, utvikling og kommersialisering med base i Tyskland.
   De første produktene har begynt å bli tilgjengelige, og selskapene har mottatt flere forhåndsordre. Installasjonene leveres som komplette løsninger tilpasset hvert enkelt prosjekt og kan tilpasses både for innendørs og utendørs bruk.
   – LiFT-teknologien flytter grenser for hva LED kan brukes til. Dette gir oss enda bedre evne til å tilby de mest kvalitetstunge løsningene for fremvisning i kontormiljøer og i offentlige rom. Samarbeidet skal sikre at vi får enda flere helhetlige løsninger som møter fremtidens behov for kommunikasjon og samhandling, sier Erik Okstad som er teknisk spesialist og løsningsrådgiver for NEC i Norden.
   Okstad fremhever at nyheten gir svært mange nye muligheter både til installatører og kunder i de fleste bransjer. Fire pixel-pitcher er tilgjengelige: 1,5 mm, 1,9 mm, 2,3 mm og 3,8 mm, og alle benytter samme modul.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1