Tips redaksjonen
18.09.2018

Nytt robust nettbrett fra Panasonic

Panasonics nye robuste og stilrene 7 tommers nettbrett FZ-L1 er skreddersydd for ansatte med daglig fysisk kundekontakt.

Toughbook FZ-L1 er et nytt robust android-basert nettbrett som er skreddersydd for ansatte med daglig kundekontakt. Enheten er utstyrt med en syv tommers skjerm og kan integreres med en strekkodeleser. Den er allsidig utformet for bruk i en rekke bransjer som hotell, restaurant, produksjon og transport. Tougbook FZ-L1 kommer i flere utgaver. Der er tilgjengelig med WiFi, 4G, Google services, strekkodeleser for skanning av 1D, 2D og QR-koder. Inkludert strekkodeleseren veier enheten 480 gram.
   Toughbook FZ-L1 har Android 8.1 Oreo med støtte for fremtidig oppdatering til Android 9. Enheten er utstyrt med Qualcomm 1.1 GHz Quadcore-prosessor med 2 GB RAM-minne og 16GB lagringsplass. Den er kraftig nok for alle oppgaver og ifølge produsenten energieffektiv nok til å takle en hel arbeidsdag med mulighet til å bytte batteri under bruk. Det er også tilgjengelig ekstrautstyr som belteholder, ekstrabatterier, stylus-penner, skjermbeskyttelse, singel- og multilader m.m. 
   Enheten er utviklet basert på Panasonics standarder for robusthet med en IP67-sertifisering for å tåle støv og vann. Enheten skal tåle å mistes i bakken fra 1,5 meter og kan benyttes i temperaturer fra -10 til +50 grader.
   Toughbook FZ-L1 er tilgjengelig på markedet fra høsten 2018 til en anbefalt pris fra 1166 euro eks. MVA.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1