Tips redaksjonen
08.06.2015

Nytt og innovativt med MSC Cruises

Interessen for Karibia bare øker. Nå utvider MSC Cruises satsingen med et nydesignet skip som skal seile hele året i Karibia. Det nye skipet kan blant annet by på et interaktivt badeland med attraksjoner for hele familien, nye bassengområder, lugarer med terrassebalkonger og et nytt promenadedekk tett på havet.

− Interessen for å reise på cruise i Karibia har aldri vært større, og vi har stor tro på satsingen med et nytt skip året rundt på destinasjonen, sier Claes Tamm, nordisk sjef i MSC Cruises.
Antallet cruisepassasjerer i Karibia økte i 2014. Ifølge fersk bransjestatistikk steg det totale antallet norske reisende i Karibia med 10 prosent forrige sesong. For MSC Cruises var veksten betydelig større – 89 prosent.
   MSC Seaside, det første av to nye skip i Seaside-klassen, er en del av MSC Cruises’ satsing som skal doble kapasiteten innen 2022. Skipet skal døpes i Miami i november 2017 og skal deretter seile året rundt i Karibia.
   Den innovative konstruksjonen på de nye skipene skiller seg fra tidligere skip med blant annet et nytt promenadedekk tett på vannet, panoramaheiser med havutsikt, lugarer med terrassebalkonger og nye bassengområder. MSC Seaside kommer også til å få et unikt, interaktivt badeland med fem vannsklier som strekker seg over flere etasjer, attraksjoner og vannleker for de yngste.
   − Dette er en ny generasjon skip som ytterligere forsterker MSC Cruises satsing på cruise for hele familien, sier Claes Tamm.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1