Tips redaksjonen
20.07.2015

Nytt «må ha»-produkt for håndverkere og hjemmefiksere

Nyheten Seal-a-Leak fra Icopal gjør nødreparasjoner og permanente utbedringer til en rask og enkel prosess, selv under vann. – Dette produktet er så praktisk at alle håndverkere, fagfolk og kyndige hjemmefiksere alltid bør ha det tilgjengelig, sier Håkan Magnusson, Norgessjef i Icopal.

Seal-a-Leak lanseres i norske byggevarekjeder våren 2015. Dette er en flytende reparasjonsmasse særlig utviklet for å tette mindre skader og lekkasjer. Fordelene er rask herding, det kan brukes under vann, og fester til de fleste materialer som takbelegg, takrenner, nedløp, piper, terrasser, membraner, mur og rørgjennomføringer. Den egner seg også godt til bruk i båter, campingvogner og bobiler.

For nødreparasjoner
– Seal-a-Leak er særlig egnet når skaden må utbedres umiddelbart. Dette særlig på tak, innvendig ved vannskader eller andre værutsatte områder. I tillegg er det en stor fordel at det er miljøvennlig og fritt for skadelige stoffer, sier Magnusson.
   Produktet er utviklet med en patentert teknologi som er det nyeste innenfor flytende tettemidler. Det har ingen lukt og er fritt for løsemidler, noe som fjerner utfordringer man forbinder med tradisjonelle produkter. Det tetter mot vått underlag og kan brukes i temperaturer ned mot fem grader.
   – Ved synlige lekkasjer og skader på taket vil Seal-a-Leak sikre en permanent tett løsning etter noen timers herding. Man heller det raskt på det utsatte området og så er problemet løst, sier Magnusson.
   Selv om Seal-a-Leak herder raskt, vil det oppleves bløtt i flere dager, og lenger der luftfuktigheten er lav. Ved nødreparasjoner under dårlige værforhold kan Seal-a-Leak forsegle umiddelbart, men bør senere følges opp av en mer permanent reparasjon.
   Seal-a-Leak kommer i en forpakning som inneholder 1,4 kg tettemasse, EPDM primer og en polyesterduk for tak som til sammen dekker 0,7m2. Produktet er tilgjengelig hos alle større byggevareforhandlere.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1