Tips redaksjonen
28.05.2014

Nytt digitalt termometer med roterende display

TempTest 1 og 2 er digitale termometer fra Hasvold med et stort og lettlest digitalt display som roterer 360 grader i 90 graders trinn.

Det gjør instrumentet anvendelig for både høyre- og venstrehendte brukere. Uansett hvilken vei man holder instrumentet, vil displayet alltid vise tallene riktig vei. TempTest 1 og 2 gir en nøyaktig temperaturavlesning i området –49,9 til +299,9 grader celsius med 0,1 grader celsius oppløsning og med en nøyaktighet på ±0,4 grader celsius. For å øke batterilevetiden vil termometeret slå seg automatisk av etter ti minutter. Denne funksjonen kan kobles ut.

  Termometerhuset er vaskbart og behandlet for å hindre bakterievekst. Gummipakningen minimaliserer sjansen for inntrengning av vann, støv og matrester. I tillegg til å være vanntett skal TempTest være det termometeret på markedet med raskest responstid. Instrumentet stabiliserer seg fort og kan avlese temperatur på 3 sekunder.

  Både lavt batterinivå og åpen krets (kabelbrudd) vises i displayet når dette er aktuelt. TempTest bruker to AAA-batterier med en forventet minimum levetid på 5000 timer med normal bruk uten bakgrunnslys i displayet. Bakgrunnslys slår seg på/av automatisk etter behov.

  TempTest 1 leveres med en integrert fastmontert rustfri innstikkføler som er beregnet på næringsmiddelindustrien. Føleren har en redusert tupp for rask responstid. TempTest 2 har samme type føler, men som er håndholdt, og som har 500 mm kabel.


[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1