Tips redaksjonen
02.03.2015

Nytt containerrederi betjener Norge

Det nye containerrederiet, Cargow, tilbyr transport mellom Rotterdam, Vestlandet og Nord-Norge, Storbritannia og Island.

Rederiet er hjemmehørende i Nederland. Selskapet har gjort en skipningsavtale med Alcoa for skipning av aluminium fra Norge og Island. I Norge betjenes Mosjøen, Rørvik og Gjemnes fast. Det jobbes videre med å utvikle laster for havner på Vestlandet. I så fall vil også noen av disse havnene inkluderes.
   Cargow tilbyr i tillegg å ta med last fra Vestlandet til Hull i England. Ruten til Norge går fra Rotterdam på tirsdag. Sørgående passerer ruten Vestlandet i slutten av uken og ankommer Rotterdam på mandag.
   I samarbeid med partnere frakter Cargow containere – såkalt «full container load» (FCL). Selskapet beskriver tjenesten som «å frakte containere fra A til Å, til riktig tid og til lavpris», herunder dør-til-dør.
   Frakten kan være 20-fot, 40-fot, 45-fot tørrcontainere samt 20-fot og 40-fot containere med åpen topp, flat rack og reefer. Prosjekt og kjølevarer er også en del av sortimentet til Cargow.

Kilde: ShortseaTV

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1