Tips redaksjonen
21.06.2016

Nytt batteri ladet med ren og rå kraft

DEWALT presenterer verdensnyheten XR FLEXVOLT – et revolusjonerende batterisystem som håndterer arbeidsoppgaver som tidligere ikke har vært mulig å gjennomføre med batteridrevne maskiner.

DEWALT tar et nytt steg innenfor batteriteknikk og lanserer et helt nytt og kraftfullt batterisystem. XR FLEXVOLT er verdens første kompatible 18/54 V-batteri. Selskapet opplyser at det er det sterkeste batteriet på markedet, og at det kan drive tunge verktøy som tidligere har krevd strøm fra stikkontakt.
   – XR FLEXVOLT er neste kapittel innenfor batteriteknologi. For yrkesgrupper som daglig bruker profesjonelle elverktøy, er mulighetene med XR FLEXVOLT nærmest ubegrenset, sier Mats Gustafsson, Trade Marketing Manager i DEWALT.

Banebrytende innovasjon
DEWALT opplyser at det nye systemet er løsningen på utfordringene ved at tunge maskiner har behov for strømuttak, og ved at batteridrevne maskiner er for svake. Det nye batterisystemet er en banebrytende innovasjon og begynnelsen på en ny æra i byggebransjen, ifølge DEWALT. Med batteridrevne verktøy som både er ekstremt kraftfulle og lette å flytte på, blir arbeidsdagen enklere og mer effektiv.

En hel dag på én lading
Til å begynne med vil XR FLEXVOLT finnes på 14 nye og kraftfulle maskiner. Det nye batteriet gjør ikke bare maskinene like sterke som verktøy med ledning, men de fleste maskinene kan også arbeide en hel dag på bare én ladning, opplyser selskapet.
   I tillegg til det nye batterisystemet lanseres et nytt og spesialdesignet XR-tilbehør, blant annet sirkel-, alligator- og tigersagblad samt slipeskiver.
   Det nye 18/54 V-batteriet er kompatibelt med alle eksisterende DEWALT 18 V XR batteridrevne verktøy. Håndverkeren kan med andre ord bruke det nye FLEXVOLT-batteriet til de maskinene han allerede har. 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1