Tips redaksjonen
12.09.2017

Nytt LED-armatur for bygg og anlegg

Catena CLc er et lett og robust LED-armatur med behagelig lys, beregnet på midlertidig belysning på byggeplass, ved driving av tunneler og til bruk i ulike typer teltløsninger.

Catena CLc er et lett og robust LED-armatur som tåler både støv og fuktighet, noe som ofte er en utfordring ved belysning innenfor bygg og anlegg. Det er lagt stor vekt på at armaturet skal gi et behagelig lys, noe som ikke er vanlig når det gjelder LED. For å oppnå dette er LED-modulen dekket av en skjerm i hvit opalisert plast, som er en integrert del av selve kapslingen. Hele armaturet er laget i polykarbonat slik at det er både lett, solid og korrosjonsbestandig.
   CLc leveres i tre størrelser 60cm/20W, 120cm/36W og 150cm/45W. Standard lystemperatur er 5000K (dagslysfarge), og alle kan leveres med 1-10V-dimming.
Det er også lagt stor vekt på enkel installasjon; armaturene kan leveres med kontakt i ene enden, med kontakt i begge eller med fast kabel i den ene eller begge endene. Dermed kan man finne en versjon som passer til alle typer anlegg, enten man benytter Ex kabel eller velger en pluggbar løsning med gummikabel.
   CLc kan leveres med spesiallaget gummioppheng, som også fungerer som støtbeskyttelse. Opphenget er laget slik at CLc kan snus dersom man ønsker en mer indirekte belysning. Det er også tilpasset montering på stenderverk ved hjelp av skrue eller spiker (CLc 60 og CLc 120), noe som er en stor fordel i et nybygg.
   CLc kan leveres frittstående eller komplett med plug & play-kabling ferdig til å monteres. Kablingen lages på spesifikasjon og settes sammen av Eupen gummikabel og Techno kontaktmateriell slik at alt er pluggbart.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1