Tips redaksjonen
04.07.2014

Nytt IR-kamera fanger alt

Første infrarøde kuppelkamera for utendørs bruk fra Panasonic

Panasonics 6-serie CCTV-kameraer er i stand til å ta bilder i HD og Full HD og tilbyr high-end-kvalitet med dobling av bilder i sanntid (60bps) som fanger alle detaljer uavhengig av lys.
  Serien er skreddersydd store uoversiktlige miljøer som flyplasser og stadioner. Dual SD-innspilling og kompatibilitet med overvåkning- og kontroll-apper fra Panasonic sørger for en fleksibel og bred sikkerhetsløsning.
  Gerard Figols, europeisk produktsjef hos Panasonic, sier følgende: – 6-serien skal være vår mest innovative og pålitelige serie av CCTV-kameraer. 60 bilder per sekund sørger for at ingenting slipper unna når kameraet går. Vidvinkel og infrarød LED sørger for at store områder dekkes og belyses tilstrekkelig. Kameraets ansiktsgjenkjenningsfunksjon reduserer lysmetning i ansiktet og sørger for klare og pålitelige bilder.
  Kameraets IR-funksjon er effektiv opp til 30 meter og reagerer raskt på skiftende lysforhold. 6-serien har opptil 4 x H.264 samtidig streaming. På denne måten hindres ikke opptakskvaliteten av båndbredden på opplastingen.
  Kameraet, som nå er tilgjengelig, er hærverkssikret. Innen kort tid kommer tilsvarende hærverkssikrede innendørskamera samt et standard innendørs kuppelkamera.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1